Εσείς Ρωτάτε… Εμείς Απαντάμε..

Για να ρωτήσετε κάποιον από τους συνεργάτες του «Ψαρεύοντας…» θα κάνετε «κλικ» πάνω στο μπλε κουτάκι με τη φράση «Ρωτήστε Με» που αντιστοιχεί στον συνεργάτη που σας ενδιαφέρει, αφού προηγουμένως διαβάσετε προσεκτικά τις ειδικότητές του. Αυτόματα θα μεταφερθείτε στην σελίδα του, όπου θα καταθέσετε την ερώτησή σας.

O Γιάννης Αντωνίου είναι γνωστός στους κύκλους των ερασιτεχνών ψαράδων για την αγάπη και τις γνώσεις του σε ότι αφορά τα βυθόμετρα, τις οποίες ευχαρίστως μοιράζεται με αυτούς που τις έχουν ανάγκη. Μπορείτε να τον ρωτήσετε για οτιδήποτε σας απασχολεί και έχει σχέση με αυτόν τον τομέα. Ρυθμίσεις, εγκατάσταση, απoρίες κ.λ.π. Επειδή όμως είναι και πολύ καλός ψαράς, μπορείτε να απευθύνεστε σε αυτόν όταν θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία για το ψάρεμα με Πλάνο, που είναι η προσωπική του προτίμηση.

Ρωτήστε Με

Ο Μιχάλης Μαντάς είναι συγγραφέας όλων των τεχνικών βιβλίων για το ψάρεμα που συμπεριλαμβάνονται στη βιβλιοθήκη του «Ψαρεύοντας…». Η ειδικότητά του όμως είναι τα Παραγάδια, η Παραδοσιακή Συρτή Βυθού, οι διάφορες Συρτές Αφρού και μερικά μικροψαρέματα όπως η Κολπάδα για Χταπόδια, το Τσαπαρί κ.λ.π. Μπορεί όμως να απαντήσει και σε ερωτήσεις που έχουν σχέση με μικροεπισκευές και συντήρηση κυρίως ξύλινων αλλά και πλαστικών σκαφών.

Ρωτήστε Με

Ο Σοφοκλής Κοσκινάς ειδικεύεται στα ψαρέματα με Μολύβι Φύλακα και Ζόγκα, τα οποία απευθύνονται σε μεγάλα έως πολύ μεγάλα ψάρια και χρειάζονται οπωσδήποτε ζωντανά δολώματα, κυρίως σουπιές και καλαμάρια. Έχει τη δυνατότητα να σας πληροφορήσει για τις τεχνικές με τις οποίες εξασκούνται τα ψαρέματα αυτά αλλά και τους τρόπους για να εξασφαλίσετε τα απαραίτητα δολώματα. Μπορεί επίσης να σας καθοδηγήσει σε ότι έχει σχέση με τεχνικά θέματα που αφορούν πετονιές, νήματα, καλάμια και μηχανισμούς ψαρέματος.

Ρωτήστε Με

Ο Άκης Τηνιακός είναι ειδικός στο ψάρεμα της καθετής και σε όλα τα ψαρέματα που εκτελούνται από τη στεριά. Έχει πάρει μέρος σε πολλά πρωταθλήματα και σε αρκετά έχει αποσπάσει βραβεία και τίτλους. Μπορείτε να τον ρωτάτε για ότι έχει σχέση με αυτά τα ψαρέματα, όπως ο αναγκαίος εξοπλισμός, οι διάφορες τεχνικές κ.λ.π.

Ρωτήστε Με

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com