Εσείς Ρωτάτε… Εμείς Απαντάμε..

Για να ρωτήσετε κάποιον από τους συνεργάτες του «Ψαρεύοντας…» θα κλικάρετε πάνω στο μπλε κουτάκι με τη φράση «Ρωτήστε Με» που αντιστοιχεί στον συνεργάτη που σας ενδιαφέρει, αφού προηγουμένως διαβάσετε προσεκτικά τις ειδικότητές του, και αυτόματα θα μεταφερθείτε στη σελίδα, όπου θα καταθέσετε γραπτώς την ερώτησή σας. Μπορείτε να βάλετε τίτλο στο θέμα σας, να επισυνάψετε φωτογραφίες ή βίντεο, για να το περιγράψετε και να το χαρακτηρίσετε «επείγον» εφ’ όσον συντρέχει λόγος.
Η απάντηση θα σας δοθεί εντός 48 ωρών το αργότερο και εάν το θέμα σας επείγει, θα προσπαθήσουμε αυτό να γίνει το συντομότερο δυνατό. Για την απάντηση θα ειδοποιηθείτε με σχετικό μήνυμα στο email σας και εφόσον αυτή δεν εξαντλήσει το θέμα σας, μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτηση με τον συνεργάτη μας για όσο διάστημα χρειαστεί. Οι συζητήσεις αυτές είναι απολύτως ιδιωτικές, παραμένουν στο αρχείο μας για όσο διάστημα θα είστε συνδρομητής μας και θα μπορείτε να τις ανακαλείτε όποτε το θελήσετε «κλικάροντας» πάνω στο μπλε κουτάκι που γράφει «Οι Ερωτήσεις μου» στο κάτω μέρος της σελίδας.

Ο Γιάννης Ανδριγιαννάκης ειδικεύεται στις παντός είδους καθετές, με έμφαση σε αυτές για λυθρίνια και τις βαθιές μπαλαδοκαθετές στις οποίες έχει καταφέρει να συνδυάσει το ψάρεμα των μπαλάδων με τους μεγάλους βλάχους. Οι χειροποίητες κατασκευές του κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα. Είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και διέδωσε την μέθοδο επεξεργασίας δολωμάτων, (κυρίως γαρίδας), με γλυκερίνη, η οποία πλέον έχει καθιερωθεί από το σύνολο σχεδόν των ψαράδων καθετής, παραγαδιού κ.λ.π.

Ρωτήστε Με

O Γιάννης Αντωνίου είναι γνωστός στους κύκλους των ερασιτεχνών ψαράδων για την αγάπη και τις γνώσεις του σε ότι αφορά τα βυθόμετρα, τις οποίες ευχαρίστως μοιράζεται με αυτούς που τις έχουν ανάγκη. Μπορείτε να τον ρωτήσετε για οτιδήποτε σας απασχολεί και έχει σχέση με αυτόν τον τομέα. Ρυθμίσεις, εγκατάσταση, απoρίες κ.λ.π. Επειδή όμως είναι και πολύ καλός ψαράς, μπορείτε να απευθύνεστε σε αυτόν όταν θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία για το ψάρεμα με Πλάνο, που είναι η προσωπική του προτίμηση.

Ρωτήστε Με

Ο Θανάσης Κρομμύδας, (γνωστός στο διαδίκτυο ως Sakis Kremis), ειδικεύεται σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τις ηλεκτρικές άγκυρες, (λειτουργίες, εγκατάσταση, επισκευές κ.λ.π.). Μπορεί επίσης να δώσει πλήρεις οδηγίες σε ότι αφορά μικροεπισκευές και καθαρισμούς γενικά σκαφών με εξειδίκευση στα φουσκωτά.

Ρωτήστε Με

Ο Σοφοκλής Κοσκινάς ειδικεύεται στα ψαρέματα με Μολύβι Φύλακα και Ζόγκα, τα οποία απευθύνονται σε μεγάλα έως πολύ μεγάλα ψάρια και χρειάζονται οπωσδήποτε ζωντανά δολώματα, κυρίως σουπιές και καλαμάρια. Έχει τη δυνατότητα να σας πληροφορήσει για τις τεχνικές με τις οποίες εξασκούνται τα ψαρέματα αυτά αλλά και τους τρόπους για να εξασφαλίσετε τα απαραίτητα δολώματα. Μπορεί επίσης να σας καθοδηγήσει σε ότι έχει σχέση με τεχνικά θέματα που αφορούν πετονιές, νήματα, καλάμια και μηχανισμούς ψαρέματος.

Ρωτήστε Με

Ο Μιχάλης Μαντάς είναι συγγραφέας όλων των τεχνικών βιβλίων για το ψάρεμα που συμπεριλαμβάνονται στη βιβλιοθήκη του «Ψαρεύοντας…». Η ειδικότητά του όμως είναι τα Παραγάδια, η Παραδοσιακή Συρτή Βυθού, οι διάφορες Συρτές Αφρού και μερικά μικροψαρέματα όπως η Κολπάδα για Χταπόδια, το Τσαπαρί κ.λ.π. Μπορεί όμως να απαντήσει και σε ερωτήσεις που έχουν σχέση με μικροεπισκευές και συντήρηση κυρίως ξύλινων αλλά και πλαστικών σκαφών.

Ρωτήστε Με

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος ασχολείται με την κατασκευή τεχνητών δολωμάτων από το 2005. Διαθέτει πλέον πλούσια συλλογή με την οποία καλύπτονται όλες οι τεχνικές συρτής στεριανές και από βάρκα. Μπορείτε να τον ρωτήσετε για ότι αφορά τα σκληρά τεχνητά δολώματα και όχι μόνο, αλλά και για τις τεχνικές συρτής αφρού και spinning από σκάφος.

Ρωτήστε Με

Ο Σπύρος Πατσής είναι ειδικός σε ότι αφορά τις ηλεκτροκίνητες μηχανές που χρησιμοποιούνται στα ψαρέματα της Ελληνικής Συρτής Βυθού, των Μπαλάδων (μπαλαδομηχανές) και της Ανέλκυσης Παραγαδιών με αυτόματο τρόπο. Είναι από τους πρώτους κατασκευαστές αυτών των ειδών και μπορεί να δώσει συμβουλές / οδηγίες για την προμήθεια, χρήση, συντήρηση και επισκευή αυτών των μηχανημάτων. Εκτός από κατασκευαστής βέβαια, είναι και ο ίδιος χρήστης.

Ρωτήστε Με

Ο Άκης Τηνιακός είναι ειδικός στο ψάρεμα της καθετής και σε όλα τα ψαρέματα που εκτελούνται από τη στεριά. Έχει πάρει μέρος σε πολλά πρωταθλήματα και σε αρκετά έχει αποσπάσει βραβεία και τίτλους. Μπορείτε να τον ρωτάτε για ότι έχει σχέση με αυτά τα ψαρέματα, όπως ο αναγκαίος εξοπλισμός, οι διάφορες τεχνικές κ.λ.π.

Ρωτήστε Με

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com