Κανονισμός

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ   Τ Ο Υ   F O R U M

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο forum συζητήσεων και προβληματισμών του «Ψαρεύοντας …». Για την εύρυθμη λειτουργία αυτής της δυνατότητας σας παρακαλούμε να τηρείτε απαρέγκλιτα τους παρακάτω κανόνες:

– Μπορείτε να επιδείξετε τις αλιευτικές επιτυχίες σας, να δημιουργήσετε ψαρευτικές φιλίες, να καταθέσετε τους τυχόν προβληματισμούς σας, να διαβάσετε το αρχείο των ήδη κατατεθέντων θεμάτων και τις αναλύσεις τους, να δημοσιεύσετε κάποιο άρθρο που να πραγματεύεται αλιευτικές τεχνικές ή οτιδήποτε άλλο που θεωρείτε ενδιαφέρον, τηρώντας πάντα τους καθιερωμένους κανόνες ευπρέπειας. Στο χώρο αυτό οι μόνοι που παρακολουθούν τις συζητήσεις μας είναι μόνο όσοι συμμετέχουν και κανείς άλλος.

– Οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει ένα θέμα εάν προηγουμένως διατρέξει τον ήδη διαμορφωμένο κατάλογο θεμάτων και διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει ήδη. Εφόσον το θέμα που τον ενδιαφέρει έχει ήδη ξεκινήσει, μπορεί να καταθέσει εκεί την ερώτησή του ή οτιδήποτε άλλο τον ενδιαφέρει.

– Στο forum υπάρχει ήδη ανοικτό θέμα «Αγγελίες Μεταχειρισμένων Ειδών» όπου μπορείτε να καταχωρήσετε μεταχειρισμένα είδη αλιείας προς πώληση. Στις αγγελίες που θα καταχωρήσετε θα πρέπει να συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορείτε και απαραιτήτως στοιχεία επικοινωνίας και τιμή πώλησης. Εάν κάτι από αυτά δεν υπάρχει, πιθανόν να λάβετε σχετικό μήνυμα διόρθωσης από τη διαχείριση του forum.

– Στο χώρο αυτό δεν επιτρέπεται η καταχώρηση κανενός είδους εμπορικής διαφήμισης προϊόντων. Κάθε τέτοια καταχώρηση θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.

– Όσοι ερασιτέχνες ψαράδες ασχολούνται παράλληλα και με την κατασκευή ειδών αλιείας σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο, όπως διαφόρων ειδών χειροποίητες αρματωσιές, ειδικά παραγάδια, χειροποίητα τεχνητά ψαράκια, ζόκες κ.λ.π. μπορούν να καταχωρίσουν στη θέση «Πατέντες και Κατασκευές» μόνιμη καταχώρηση προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Η εξαίρεση αυτή γίνεται γιατί πολιτική του «Ψαρεύοντας…» είναι η ενθάρρυνση όσων εφευρίσκουν τεχνικές και πρωτότυπα εργαλεία ψαρικής να συνεχίσουν να το κάνουν γιατί με τον τρόπο αυτό δημιουργούν και ενισχύουν  την ντόπια ψαρευτική παράδοση.

– Θερμή παράκληση προς τους συμμετέχοντες να μην χρησιμοποιούν ξενόγλωσσους ψαρευτικούς όρους, όταν υπάρχει αντίστοιχος ελληνικός, γιατί στους σκοπούς του «Ψαρεύοντας…» συμπεριλαμβάνεται και η διατήρηση της υπάρχουσας ελληνικής ορολογίας στα θαλασσινά ζητήματα.

– Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση, οδηγία κ.λ.π. μπορείτε να στείλετε μήνυμα ή να μιλήσετε τηλεφωνικά, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας του μενού «Επικοινωνία» του «Ψαρεύοντας…».

– Στην Ενότητα «ΓΕΝΙΚA» υπάρχει θέμα με τίτλο «Οδηγίες για νεοεισερχόμενους στο Forum του «Ψαρεύοντας…»» όπου μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις βασικές λειτουργίες του Forum.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com